Världens första hel täckande Anatomi plansch

Framför allt avger denna affisch professionalism och modernitet.
språk
Den första versionen av affischen innehåller vanliga latinska och danska lekmän. En engelsk version pågår tillsammans med många andra lokala språkversioner för specifika regioner.

En annan typ av anatomi plansch
Swehealth är stolt över att presentera den helt nya anatomi affischen, EA1, till världen.
EA1-affischen skiljer sig från alla andra anatomi planscher som någonsin skrivits ut. Det täcker ben, muskler och ligament på ett geni och didaktiskt grupperat sätt. Denna affisch är verkligen för den kompromisslösa professionella eller studenten, eftersom den har alla relevanta detaljer och har kvalitetssäkrats av flera experter. Det passar ovanför ett skrivbord, i konsultationsrummet eller helt enkelt i vardagsrummet.

De kommande språkversionerna är: latin och svenska, latin och norska, anglo-latin och engelska, latin och tyska, plus många fler.
Användning och innehåll
Det bästa sättet att beskriva EA1-affischen är som en atlas för mänsklig anatomi i översikt. Det kan användas för att studera eller uppdatera anatomin hos den mänskliga rörelsesapparaten eller helt enkelt som ögongodis för din vägg. Under utvecklingen av affischen prioriterade vi översikt, logisk gruppering och användning av latin i kombination med lokala lekmannetermer.

Innehåll:
skelettmuskelgrupper
skelettmuskelns ursprung och insättning
beniga landmärken
leder och ligament
Det utvecklades under många år i samarbete med medicinstudenter, medicinska konstnärer och didaktiska specialister på eAnatomi.

rekommendationer
Affischen har granskats och rekommenderats av professor Jørgen Olsen, administratör för kurs i huvud, nacke, lokomotorsystemet och perifera nervsystemet.

“Den här affischen är både estetisk och vacker och samtidigt väldigt lätt att fördjupa sig i med alla dess detaljer om muskler, ben och leder.”
-Anna, fysioterapistudent

Om du har några frågor eller kommentarer om EA1-affischen är du välkommen att kontakta oss – vi är alltid glada att höra från dig.