Tryckavlastande madrasser hos SweHealth

Tryckavlastande Madrasser och Kuddar

Sover du rätt ?

Det lönar sig att investera i en riktig tryckavlastande madrass eftersom du ligger halva livet i sängen.

När du provar en madrass hos SweHealth i en månad hemma är kostnaden max 399 kr. (299 kr frakt till dig och 100 kr vid retur)
Varför är madrasserna bra ?

* Formar sig efter kroppen , dina muskler får den vila dom behöver för att återhämta sig.
* Du vrider och vänder dig mindre , du får mer sömn
* Du bibehåller blod cirkulationen
* Din rygg rad blir rak , i vanlig madrass så kan den bli krökt vilket bidrar till många kroppsligga problem.

 

SweHealth har tre olika typer av madrasser av två olika materialtyper. Orto och Mjuk 8 cm tjocka och med en hög volymvikt om ca 70 kg/m3 samt Ergo Bas madrass, 7cm tjock med samma typ av temperaturkänsligt material som Orto men med lägre volymvikt, 50 kg/m3.

Bas Madrassen (Billigast i Sverige, med prisgaranti !)
7 cm tjock temperaturkänslig madrass av äkta tryckavlastande material. Den är något fastare/ hårdare än vår Orto madrass. Bas madrassen har ett mycket lågt pris men ändå samma tryckavlastande funktion som våra övriga madrasser. Bas madrassen levereras vakuumpackat till kund med ett avtagbart innertyg av ren bomull.

Orto Tryckavlastande bäddmadrass Orto är ensam med en tjocklek på hela 8 cm. En äkta tryckavlastande och temperaturkänslig bäddmadrass som formar sig efter kroppsvärmen. Orto med tjocklek på hela 8 cm, 10 års garanti och med högsta kvalitét! Lämpar sig vid alla typer av rygg och höftbesvär och för alla som önskar förbättrad sömnkvalité.

Mjuk Tryckavlastande bäddmadrass
Mjuk Tryckavlastande bäddmadrass är unik i Sverige och SweHealth är ensam med en äkta tryckavlastande 8 cm tjock bäddmadrass som knappt hårdnar alls i sval sovrumsmiljö. Mjuk är mjukare än Bas madrassen men har samma hårdhet som en Ortomadrass vid ca 20 grader innetemperatur . Mjuk Tryckavlastande lämpar sig för personer som är känsliga för tryck med besvär som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och personer som behöver en extra mjuk tryckavlastande bäddmadrass.

Tryckavlastande bäddmadrasserna är framtagna och testade för att klara våra Ryggexperters höga kvalitetskrav. Våra produkter kan ej orsaka allergiska reaktioner , vi har ej haft några fall av astma, allergi eller utslag.

 

Direkt länk till Tryckavlastande Kuddar : SweHealth – Tryckavlstande kuddar

Direkt länk till Madrasserna : SweHealth – Tryckavlastande madrasser