Världens första sladdlösa elektriska muskelstimulator!

Muskelstimulator – Compex Wireless

Trådlöst – bekymmerlöst och elegant

COMPEX Wireless erbjuder professionell, säker och effektiv muskelstimulering för idrottare som vill träna på ett professionellt sätt. COMPEX Wireless är lätt att använda: Inga sladdar, inget strul. Du kan fokusera på träningen med absolut rörelsefrihet. Lägg därtill en elegant design som gör den till en trevlig accessoar i hemmet.
Ny webbcoach
COMPEX Wireless är baserad på en säker teknik och är mindre, lättare och mer användarvänlig än tidigare modeller.

Fjärrstyrd
COMPEX Wireless kompakta stimulator med inbyggd fjärrstyrning passar perfekt i handen, vilket gör den lätt att ta med den under träningen. LCD-färgskärmen ger en optimal upplösning och det intuitiva gränssnittet förmedlar detaljerad information om olika träningsprogram, elektrodplaceringen och mycket mer. All nödvändig information kan nås med ett klick.

Träningscoach online
Med COMPEX Wireless medföljer ett komplett paket med program och mål som går att ladda ned från webben. Dessutom har den ett coachningsprogram som tar fram precis rätt träningsprogram baserat på användarens individuella förutsättningar och behov, vare sig man vill förbereda sig inför ett maratonlopp eller en triathlontävling eller behandla sina ryggsmärtor eller bara optimera sin träning. Varje träningsmål (Objective) som användaren väljer eller skapar online innehåller ett skräddarsytt protokoll med fullständiga träningsprogram, både med och utan elektrostimulator. Allt för att man ska kunna nå sitt mål.

COMPEX Wireless digitala coach förbättrar drastiskt effekten av elektrostimulerad träning, genom att den integrerar EMS i den vanliga träningen. Genom att synkronisera stimulatorn med ett webbgränssnitt, går det att hålla kolla på hur man utvecklas eller lägga till träningsprogram baserade på olika sporter, kategorier eller kroppsdelar. Det går att ladda ned over 50 olika program och skapa ett obegränsat antal träningsmål.

MI-Technology
COMPEX Wireless innehåller Compex MI-teknik, eller muscle intelligence™, en teknik som läser av information från muskeln via en miniatyrsensor. Stimulatorn justerar automatiskt sina parametrar efter muskelgruppens egenskaper, vilket innebär att elektrostimulatorn kan erbjuda en perfekt anpassad stimulering efter användarens fysiologi.

I COMPEX Wireless kan de fyra modulerna med elektroder skanna av den specifika muskel som var och en av modulerna är fäst på. Därefter anpassar MI-tekniken de elektriska impulserna till var och en av musklerna.

Summering av nyheter i COMPEX Wireless:
• Inga sladdar innebär lätt att använda och rörelsefrihet.
• Elektrodernas placering syns på den färgade skärmen.
• Ett stort urval av olika mål som uppdateras regelbundet.
• Skapa dina egna mål online och hantera din planering.
• Ett urval av mer än 50 träningsprogram tillgängliga online.
• All information nås med ett klick; det enklaste sättet att välja rätt program.
• Muscle Intelligence-teknik (MI) installerad på var och en av de fyra modulerna. MI gör att varje elektronisk puls scannar av muskeln och anpassar stimuleringen till muskelns fysiologi.
• Fyra kanaler erbjuder en komplett och effektiv träning.
• Modulerna kan var och en fritt användas dagligen.
• Modern design.

Köp den hos SweHealth

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3998065/?claim=488uru45zs8″>Följ min blogg med Bloglovin</a>