Träningsutrustning hos SweHealth

Träningsutrustning

Träna hemma – en bra investering i hälsan

Alla vet att regelbunden fysisk aktivitet är bra för att motverka stress, fetma, benskörhet och hjärt- och kärlsjukdomar. Att träning gör dig starkare, piggare och gladare är heller ingen nyhet. Men att få till regelbunden träning är svårt. Ofta är det tiden och krånglet med att åka iväg och träna som hindrar. När man väl packat väskan, och tagit sig till träningsanläggningen brukar det dessutom vara trångt. Alla andra verkar kunna, när du kan.LUGN. NU HINNER DU TRÄNA.

Det är smidigt och effektivt att ha möjlighet att träna hemma – exakt när det passar dig.

Ett träningspass, som gör att du mår bra hela dagen, tar bara ca 30 minuter, om du tränar hemma vill säga. Har du dessutom barn eller oregelbundna arbetstider, är det speciellt smidigt. Med SweHealths produkter hinner du träna när du får en lucka och när du vill, exempelvis innan morgonduschen eller sent på kvällen framför TV:n.

För företaget

Ger ny energi till företaget!

Att människor som tränar regelbundet är friskare och orkar mer är ingen nyhet. Den företagsledare som uppmuntrar sin personal till ett aktivare liv gör en ansvarsfull insats för det allmänna välbefinnandet på företaget. Och en klok investering. Hur lönsam är en trött, uppgiven eller sjukskriven medarbetare? Människor som mår bra gör ett bättre jobb, så enkelt är det.Satsa friskt!

Låt inte medarbetarna säcka ihop alldeles bakom datorn, ratten, receptionen, produktionslinjen eller varhelst de befinner sig! Släpp loss dem! Uppmunta dem till att använda kroppen till det den mår bäst av – att röra på sig!

En frisk satsning framåt som lönar sig.Swehealth välkomnar dig som företagskund

Vi har lång erfarenhet av företagsförsäljning och samarbetar med företag, kommuner, hotell, bostadsrättsföreningar, m fl.

Kontakta oss för Offertförslag / paketpris

Direkt länk till Träningsutrustning : http://www.swehealth.se/traningsutrustning-c-36.html