Spikmatta | Akupressur – Magic Back Support

Spikmatta | Akupressur – Magic Back Support

Årets Julklapp

Spikmatta test
Akupressur – Magic Back Support

Akupressur / stretch med inbyggd Spikmatta speciellt för ländrygg

Akupressur Magic Back Support ™ är utformad för att komma åt att mjuka upp ländryggen på ett effektivt sätt. Den populära spikmattan som gett så många år av avspänning i bröstryggen finns nu äntligen utformad för även ländryggen. Denna spikmatta är ett utmärkt sätt att förbättra rörligheten i din rygg. Den är  bekväm och enkel att använda och en utmärkt produkt för att förebygga spänningar. Kom åt akupressurpunkter effektivt med spikmattan

Här är bara några av fördelarna användarna älskar att berätta om:

Minskade ryggsmärtor

Förbättrad rörlighet

Förbättrad flexibilitet

Kompakt och portabel

 

Detta ingår :

Engelsk manual , DVD och band “För att använda som ett ryggstöd på en stol”

 

Hur man använder:

Grundläggande användning:

Börja i nivå 1 ställning och utveckla till nivå 2 och 3 över tid när du känner dig mer bekväm.

1. Sitt med ryggen vid basen av stödet

luta dig långsamt tillbaka mot bågen med böjda knän. Den breda änden av enheten bör vara närmast dig. Försök att centrera din ryggrad i spåret (utrymmet i mitten av bågen), detta kommer att vara mer bekvämt för dig.

Rekommendation: Du kanske vill placera en kudde under huvudet för extra komfort.

Stretch Alternativ:

2. Grundläggande Stretch

Med böjda knän, håll armarna längs sidorna. Denna position är  enklast att göra och rekommenderas för nybörjare. Om en större sträckning önskas, gå vidare till följande lägen.

3. Medium Level Stretch

Lyft armarna t och axlar över huvudet och försök långsamt  få dem så nära golvet som du kan – se till att inte tvinga din kropp till en position som är obehaglig. När din kropp förbättras över tiden kommer du att kunna vila armarna och armbågarna på golvet.

4. Avancerad Stretch

Sträck ut dina ben och armar fullt ut, så som visas på bilden. Detta är det mest framskjutna läget och du kommer nu att kunna känna att din rygg, axlar, bröst samt magmuskler. sträcker.  som tidigare nämnts, undvik att tvinga kroppen att sträcka längre än vad som är bekvämt.

Letar du efter nya positioner för att försöka? Vad sägs om dessa ….

 

1. Arm Stretch

Förläng armarna ut till din sida – leka med olika vinklar och positioner för att känna olika sträckor. Din kropp kommer att berätta om det behöver stretching!

2. Thoracic Stretch

Skjut längre upp din rygg att rikta bröstregionen. Det här är bra för den övre tillbaka och verkligen hjälper till med hållning. Det rekommenderas att använda nivå 1 för denna sträcka.

Tack igen för att ta detta enkla steg mot att förbättra kvaliteten på ditt liv med den magiska ryggstöd från T8 Fitness. Införliva den i en fast rutin för att uppnå bästa resultat!

För alla er kontorsanställda ute använda bandet för att fästa stödet till din kontorsstol. Detta kommer att hjälpa dig att bibehålla en god hållning under hela dagen. Nivån 1 position rekommenderas för detta.